LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

torek, 3. mar 2020

Anketa na temo energetski pregledi v malih in srednje velikih podjetjih

Pozdravljeni,

Pred vami je ANONIMNA anketa  na temo energetski pregledi v malih in srednje velikih podjetjih. Čas trajanja: 5 minut.

več o tem

četrtek, 28. nov 2019

Partnerski sestanek projekta INNOVEAS v Ljubljani

Lokalna energetska agencija Gorenjske je gostila sestanek partnerjev projekta INNOVEAS, ki poteka pod okvirjem programa Horizon 2020.

več o tem

ponedeljek, 18. nov 2019

Drugo partnersko srečanje projekta SECAP

Dne 12. 11. 2019 je v Benetkah potekal 2. sestanek projektnih partnerjev SECAP. Ogledali smo si posledice podnebnih sprememb na terenu, saj se je ravno v času našega obiska morska gladina nadpovprečno dvignila in poplavila ulice Benetk. več o tem

petek, 25. okt 2019

Začel se je projekt TRECE (Erasmus+)

Dne 21.10. in 22.10. 2019 je bil v Valenciji, Španija izveden prvi sestanek partnerjev projekta TRECE (okrajšava za ime projekta »TRaning for Energy Consumers  Empowerment). Projektni partnerji so iz Španije, Romunije, Grčije, Bolgarije in Slovenije. Gre za manjši pilotni projekt programa Erasmus+, Strateška partnerstva, ki bo trajal dve leti.več o tem

petek, 14. jun 2019

Energetsko najbolj prodorne občine leta 2019 so Poljčane, Bled in Ljubljana

V Ljubljani so danes na konferenci En.občina & En.management 019 razglasili energetsko najbolj prodorne občine v Sloveniji. V kategoriji malih občin je zmagala Občina Poljčane, v kategoriji srednje velikih Občina Bled, v kategoriji mestnih občin pa Mestna občina Ljubljana.

več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Svetovanje

Svetovanje opravlja svetovalna služba ENSVET.

ENSVET je strokovna in neodvisna svetovalna služba za svetovanje in pomoč občanom pri izvajanju ukrepov učinkovite rabe energije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov za energijo, izboljšanju bivalnih razmer in varovanju okolja.

Projekt ENSVET deluje v okviru Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije v sklopu Ministrstva za gospodarstvo RS, Direktorat za energijo. 

Kje in kdaj deluje?

MO Kranj

Energetska svetovalna pisarna deluje v prostorih Mestne občine Kranj, v 1. nadstropju, pisarna št. 138, vsako sredo od 15.30 do 17.00, v mesecu maju bo pisarna izjemoma poslovala v pisarni številka 190, v 2. nadstropju Mestne občine Kranj. 

Za svetovanje je obvezna predhodna prijava na telefonski številki 04/23 73 121 (vsak dan od 8h do 14h).


Občina Tržič

Lokacija in uradne ure
Energetsko svetovalna pisarna deluje v prostorih Občine Tržič na Trgu svobode 18 v Tržiču. Pisarna svetovalca je v prvem nadstropju občine v sobi št. 114. 

Uradne ure so vsako delovno sredo od 15:30 do 17:00. Občani, ki se želijo oglasiti v energetski svetovalni pisarni, se predhodno naročijo za obisk v sprejemni pisarni Občine, po telefonu na št.: 04/59 71 552 ali preko spletne strani s pomočjo elektronske pošte.

Energetski svetovalec
Pooblastilo za energetsko svetovanje za področje zgradb in gospodinjstev izdaja Ministrstvo za okolje in prostor. Pooblastilo za svetovanje in vodenje Energetsko svetovalne pisarne Tržič ima mag. Samo Cotelj.


Svetovanje je za občane BREZPLAČNO!

anketa

ponedeljek, 5. nov 2018

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija