LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

sreda, 21. jun 2017

Zmanjševanje energetske revščine in izboljšanje zdravja - BUILD2LC

V okviru evropskega projekta BUILD2LC so se predstavniki Lokalne energetske Gorenjske, Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo, udeležili evropske konference na temo energetske revščine. Konferenca je potekala 13. junija v mestu Gloucester, Velika Britanija, kjer je dogodek gostila Energetska agencija Severn Wye.več o tem

torek, 20. jun 2017

Evropski teden trajnostne energije 2017 v Mestni občini Kranj

LEAG 20.06.2017
več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Svetovanje

Svetovanje opravlja svetovalna služba ENSVET.

ENSVET je strokovna in neodvisna svetovalna služba za svetovanje in pomoč občanom pri izvajanju ukrepov učinkovite rabe energije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov za energijo, izboljšanju bivalnih razmer in varovanju okolja.

Projekt ENSVET deluje v okviru Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije v sklopu Ministrstva za gospodarstvo RS, Direktorat za energijo. 

Kje in kdaj deluje?

MO Kranj

Energetska svetovalna pisarna deluje v prostorih Mestne občine Kranj, v 1. nadstropju, pisarna št. 138, vsako sredo od 15.30 do 17.00, v mesecu maju bo pisarna izjemoma poslovala v pisarni številka 190, v 2. nadstropju Mestne občine Kranj. 

Za svetovanje je obvezna predhodna prijava na telefonski številki 04/23 73 121 (vsak dan od 8h do 14h).


Občina Tržič

Lokacija in uradne ure
Energetsko svetovalna pisarna deluje v prostorih Občine Tržič na Trgu svobode 18 v Tržiču. Pisarna svetovalca je v prvem nadstropju občine v sobi št. 114. 

Uradne ure so vsako delovno sredo od 15:30 do 17:00. Občani, ki se želijo oglasiti v energetski svetovalni pisarni, se predhodno naročijo za obisk v sprejemni pisarni Občine, po telefonu na št.: 04/59 71 552 ali preko spletne strani s pomočjo elektronske pošte.

Energetski svetovalec
Pooblastilo za energetsko svetovanje za področje zgradb in gospodinjstev izdaja Ministrstvo za okolje in prostor. Pooblastilo za svetovanje in vodenje Energetsko svetovalne pisarne Tržič ima mag. Samo Cotelj.


Svetovanje je za občane BREZPLAČNO!

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija